Mitt i veckan, första dagen och matfunderingar

Välkommen ONSDAG! Åh, ljuvligt att helgen närmar sig.. Nu är jag i och för sig ledig men det är ju ännu bättre när hela familjen är samlad. Igår lämnade jag Collin själv på förskolan för första gången.. Det gick toppen! Jag förberedde honom precis innan vi öppnade dörren att han skulle få vara där själv men att jag kommer tillbaka lite senare, avslutade med -"är det okej?" varpå han svarar "ja.aa". Vi går in, jag tar av honom jackan och försöker med ett "hej-då" flera gånger men han är redan mitt i en lek och har inte alls tid med mig, haha. Underbart med en sådan lämning och idag gick det också lika bra!
 
På tal om något annat - den enviga matfrågan gör mig galen varje dag så för ett par dagar sen bestämde vi oss för att testa matkasse! Vi kör på med det i några veckor och jag hoppas det ger oss inspiration inför resten av hösten.. Och vem vet, kanske vi gillar det så mycket att det blir något återkommande. Det ska iallafall bli skönt att få maten planerad (och handlad) under en period.
 


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.