Sunny days, sunny minds

Detta ljuvliga väder! Hoppas att det håller i sig! Älskar att vi kan vara ute och leka från tidig morgon till sen kväll och att det faktiskt är varmt, soligt och ja, SOMMAR. Här kommer lite bilder från senaste veckorna och vad vi hittat på. :-)
 
För någon vecka sedan skulle vi åka och köpa glass. Barnen ropar alltid "stolen" när vi åker förbi här så den här dagen bestämde vi oss för att faktiskt åka dit och titta. Det var mycket spännande att få klättra upp och titta ut över "byn".. Collin ville inte hem och har sedan dess sagt att han vill dit igen. ;-)
 
Cykeltur med en nöjd C som blivit så duktig på att trampa. Det är lite svårt i uppförsbackar men snart så.. Lillasyster ville såklart också ha hjälm när brorsan hade det. ♡ 
 
Mekardagar, glassdagar..
 
.. och lekdagar.
 
I lördags hade den lokala leksaksaffären ett litet "event" och då fick man leka med en stor vattenbana full med båtar.. Mycket roligt hälsar Collin! Sen åkte vi och latade oss hos farmor och farfar. 
 
Mors dag-firande i stugan!
 
Vädret var på topp och likaså maten!
 
Livia och jag utforskade det mesta medan Collin fiskade.
 
Älskar er!
 


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.