It's getting closer

Nu är semestern nära, 4 arbetsdagar kvar! Det känns som att det är flera veckor kvar så jag har svårt att förstå att jag snart ska får 5 veckors ledighet. För en vecka sedan åkte jag med jobbet till Skärså för att äta på Albertina, som vanligt fantastisk mat och jag skulle gärna åka dit minst en gång till denna sommar. Senare under veckan hade förskolan "sommaravslutning" och det bjöds på fin sång, fika och lek. Barnen var inte speciellt glada när det var dags att åka hem, de ville helst vara kvar och leka.. ;-) Utöver det fortsätter vi kämpa på med altanen, mycket som ska målas och det tar lite tid, men snart så! Jag drog även på mig halsfluss - igen, och äter nu andra kuren penicillin. Håller tummarna att den biter denna gång.. Tror min kropp behöver ledighet och lugna dagar!
 
Vackra Skärså!
 
Gott med fika på förskolans sommaravslutning. 
 
I lördags träffade vi på familjen E och bestämde lite spontant att vi skulle komma förbi och grilla senare under eftermiddagen. Sagt och gjort, barnen lekte så bra hela kvällen och vi fick massor av tid att umgås. Bilden till höger har jag skrattat åt många gånger, haha.. Verkligen tagen "in the moment".
 
Collin har klippt håret och blev plötsligt så stor. Livias lilla kalufs låter vi vara ett tag till.. ;-) 
 
En liten present till förskolefröknarna.. C börjar ju på "stora" avdelningen i höst.
Det blir spännande för honom (och oss)! Han älskar verkligen att vara där.


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.