Parkhäng, myskvällar och brandbilar

För några dagar sedan åkte vi till grannstaden, där blev det ett besök på Mobackes för att handla blommor och hälsa på sköldpaddorna. Vi hade pratat om att eventuellt stanna i en lekpark så när vi tänkte åka hemåt utbrast Collin "lekpark!".. Då kunde vi ju inte säga nej, klart han och Livia skulle få leka. När vi kom hem lagade vi tacos, lekte och myste framför tv:n. 
 
Livia gungade så hon tjöt! Collin klättrade.
 
Rutschkana är kul tycker Collin - Livia var mer än redo att åka, haha..
 
 Fina sköldpaddor! Efter ett par timmar "på vift" är det gott med mat..
 
 
Igår passade vi på att åka en sväng igen när barnen skulle sova middag. Sista stoppet för dagen blev på Lekia och hem kom vi med lite allt möjligt, bland annat nya böcker; "Busiga Bebben borstar tänderna" (C ville borsta sina så fort vi läst klart, haha.. TVÅ tummar upp för den boken), "Emmas dagis" och "Läggdags Viggo". Serieböcker är perfekt och Collin gillar när han kan läsa om exempelvis Viggo i olika sammanhang.
 
Mellis innan besöket på Lekia. Kvällsbus i soffan. 
 
 
Idag har vi myst inne då det regnat i princip hela dagen. Barnens farmor och farfar kom på besök, jag bakade muffins och lite senare på kvällen lämnade jag minstingen med sin pappa och tog med C på ett litet äventyr. Ibland är det tur att ha en morfar som är brandman och en mormor som är ambulanssjuksköterska.. ^^,
 
Klart allt ska "provköras"!


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.